De Politieke Monitor is een samenwerking tussen Rutte Public Affairs en BPRA omtrent politieke monitoring. Het monitoringsprogramma geeft u een eigen ‘Mijn BPRA’ omgeving waarin u  een overzicht krijgt van al uw relevante politieke verslaggeving die u via thema voorkeuren kan personaliseren. U ontvangt politieke monitoring updates via de mail op de door u aangegeven frequentie. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van relevante politieke debatten en wetgeving voor uw organisatie, zonder enige moeite.

Wat houdt mijn BPRA in?

  • Mijn BPRA is het éérste politieke monitoringsprogramma gespecialiseerd in de zorg.
  • Mijn BPRA brengt alle informatie uit de politiek omtrent zorg samen in een overzichtelijk systeem.
  • In tegenstelling tot andere programma’s volgen wij alle debatten live waardoor onze informatievoorziening sneller en betrouwbaarder is.
  • Doordat BPRA al meer dan 25 jaar dé belangenbehartiger in de zorg is, brengen wij veel expertise mee.

Mijn BPRA op maat

Het programma is volledig te personaliseren op de frequentie van mails, de onderwerpen relevant voor uw organisatie en het soort stukken die u wilt ontvangen. 

Overzichtelijk in uw mailbox

Alle berichtgeving vanuit de Nederlandse politiek die relevant is is voor uw zorgorganisatie komt op een overzichtelijke wijze in uw mailbox terecht. 

 

Voorwaarden en Kosten

Op dit moment hanteren wij voor alle gebruikers, door het opstarten van het project,  een gratis proefperiode tot en met 1 februari 2022. Vanaf 1 februari krijgen nieuwe gebruikers een proefperiode van 30 dagen.

Voor de tarieven en verdere voorwaarden, neem vooral contact op met Marcel Gerritsen (gerritsen@bpra.nl – 06 51596598)