Het allereerste politieke monitoringssysteem speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg

BPRA Public Affairs is het éérste public affairs adviesbureau met een politiek monitoringssysteem speciaal ontwikkeld voor de zorg. 

“MijnBPRA” zorgt ervoor dat u altijd continue op de hoogte wordt gehouden van de laatste poltieke ontwikkelingen in de zorg. MijnBPRA is een uniek programma waarin u een overzicht krijgt van alle relevante politieke verslaggeving die u via themavoorkeuren volledig naar eigen wens kan personaliseren. U ontvangt monitoring-updates via de mail op de door u aangegeven frequentie. Zo blijft u altijd op de hoogte van relevante politieke debatten en wetgeving voor uw organisatie, zonder enige moeite.

De voordelen van MijnBPRA

Met MijnBPRA maakt u gebruik van één overzichtelijk systeem. Actuele berichtgeving ontvangt u tevens direct én op duidelijke wijze in uw mailbox. Zo beschikt u waar en wanneer over de laatste informatie.

Met al meer dan 25 jaar aan expertise zorgen wij ervoor dat u alleen de meest relevante informatie direct in uw inbox ontvangt. Onze ervaren adviseurs zorgen er tevens voor dat uw MijnBPRA-omgeving volledig naar wens wordt afgesteld.

In tegenstelling tot andere monitoringssystemen volgen wij alle relevante zorgdebatten live, waardoor u direct verslag van ons ontvangt en onze informatie zo betrouwbaar mogelijk is.

Ons ervaren team staat altijd klaar voor u om verdere duiding op informatie te geven wanneer u hier behoefte aan heeft.

Media monitoring

Elke ochtend een nieuwsoverzicht in uw mailbox met daarin alle relevante krantenartikelen, columns en nieuwsitems over de zorg

Naast onze politieke monitoring zorgt het BPRA team ervoor dat u elke dag op de hoogte wordt gehouden van wat er zich afspeelt in het nieuws op gebied van de zorg. Wij vatten al deze mediaitems samen in één overzicht, waardoor u meteen kunt zien wat voor u relevant is. Bij elk stuk ontvangt een korte samenvatting; zo ziet u in een oogopslag welk nieuws u die dag niet kunt missen. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de voorwaarden en kosten, of heeft u specifieke vragen over MijnBPRA of onze media monitoring? Neem direct contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden voor het afsluiten van proefperiode.

Scroll naar boven