Onze opdrachtgevers

BPRA is al méér dan 25 jaar actief om opdrachtgevers te ondersteunen met het behalen van hun doelen binnen de Nederlandse politiek. De reden waarom BPRA alleen binnen Nederland actief is gebleven ligt hem erin dat wij ons kleine specialistische karakter willen behouden. Het soort organisaties binnen de zorg die wij ondersteunen zijn erg uitlopend en veranderen ook veel. Over het algemeen is te zien dat ons klantenbestand zich aanpast naar de politieke realiteit van het moment.

Daarnaast profileren wij ons met trots als lobbykantoor voor álle partijen in de gezondheidszorg (zolang deze bijdragen aan bevorderen van de gezondheidszorg in Nederland en in lijn staan met onze gedragscode). Dit maakt dat wij zowel grote evenals kleine zorgorganisaties vertegenwoordigen. Deze positie is vrijwel uniek: het biedt ons het voorrecht om veel verschillende stemmen vanuit de zorg aan te mogen horen en verruimt onze blik.

Hieronder ziet u een fractie van voorbeelden van de typen zorgorganisaties waar wij mee betrokken zijn:

Voor een volledig overzicht over de opdrachtgevers waar wij ons voor inzetten kunt u een kijk nemen in het lobbyregister van de Tweede Kamer. Wij streven ernaar deze periodiek te voorzien van het meest actuele overzicht van onze opdrachten.

Scroll naar boven