Informatie over Haegsche Lobby

Unieke kijk in de Haagse politieke keuken
Tijdens de masterclass krijgt u de mogelijkheid om op kennis te maken met politici en andere sleutelfiguren die een belangrijke rol spelen in het beleidsvormings proces. De dag bestaat uit verschillende sessies waarin belangenbehartiging centraal staat. Experts vanuit verschillende disciplines lichten relevante thema’s toe; zo gaan we het onder andere hebben over tips en tricks voor een succesvolle lobby en de toekomstvisie op de gezondheidszorg van verschillende politici. Kortom: een dag die u niet wilt missen. 
 

Voor wie?
Afgelopen jaren namen vele professionals uit de gezondheidszorg deel aan de masterclass, mede door waar onze expertise ligt als bureau. Andere professionals die geïnteresseerd zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom.

"De Haegsche Lobby was voor mij een dag vol waardevolle informatie en netwerkmogelijkheden."
Robin Diesbergen
Voorzitter Nederlandse Vereniging van Anesthesiemedewerkers
"Haegsche Lobby; via inzicht naar resultaatgericht netwerken."
Jan de Lange
Directeur marketing eFORZE
“Ik ben vrij blanco naar het seminar gegaan, maar was erg tevreden over de inhoud. Het was erg leerzaam. De locatie en de organisatie waren goed. Daarnaast was het prettig om ’s avonds met elkaar de dag te kunnen evalueren, met elkaar ervaringen te delen en af te sluiten met een gezellig hapje.”
Larisa Tsvetkova
Market Access Manager Biogen Idec International BV

Foto's Haegsche Lobby