Informatie over Haegsche Lobby

7 november 2019
Met de Provinciale verkiezingen én uitslag vers in ons geheugen kijken wij vooruit tijdens deze 16e editie van onze masterclass Haegsche Lobby. Wat worden de nieuwe verdelingen in de Eerste Kamer, en op welke manier zouden de ze uitslagen een effect kunnen hebben op het huidige kabinet? Waarom bestaat de Eerste Kamer, en hoe kan je met de lobby gebruik maken van dit instituut? 
 
Unieke kijk in de Haagse politieke keuken
Op een informele wijze krijgt u de mogelijkheid om kennis te maken met politici en andere sleutelfiguren die een belangrijke rol spelen in het beleidsvormings proces. Tijdens de Masterclass staat de Eerste Kamer centraal. Experts vanuit verschillende disciplines lichten de bovenstaande en andere relevante thema’s toe, zoals hoe wetsvoorstellen van de Tweede Kamer naar de Eerste Kamer gaan en hoe de verschillende fracties in de Eerste Kamer hun besluiten maken. Verder gaan we het, uiteraard, hebben over tips en tricks voor een succesvolle lobby. Kortom: een dag die u niet wilt missen. Het programma start op 7 november rond 9.30 uur in Nieuwspoort, Den Haag, en wordt afgesloten met een netwerkborrel.
 

Voor wie?
Afgelopen jaren namen vele professionals uit de gezondheidszorg deel aan de masterclass, mede door waar onze expertise ligt als bureau. Andere professionals die geïnteresseerd zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom.

"De Haegsche Lobby was voor mij een dag vol waardevolle informatie en netwerkmogelijkheden."
Robin Diesbergen
Voorzitter Nederlandse Vereniging van Anesthesiemedewerkers
"Haegsche Lobby; via inzicht naar resultaatgericht netwerken."
Jan de Lange
Directeur marketing eFORZE
“Ik ben vrij blanco naar het seminar gegaan, maar was erg tevreden over de inhoud. Het was erg leerzaam. De locatie en de organisatie waren goed. Daarnaast was het prettig om ’s avonds met elkaar de dag te kunnen evalueren, met elkaar ervaringen te delen en af te sluiten met een gezellig hapje.”
Larisa Tsvetkova
Market Access Manager Biogen Idec International BV
Impressie editie 2017

Foto's Haegsche Lobby 2018