Al twintig jaar organiseert BPRA businessdiners met coryfeeën uit politiek Den Haag. Tijdens een businessdiner wordt in een kleine groep, op informele wijze kennisgemaakt met diverse politieke vertegenwoordigers. Kamerleden geven tijdens het diner een inkijk in de politieke verhoudingen en lichten hun specifieke dossier toe.

18 november – Evert-Jan Slootweg
Dit najaar zijn er vele activiteiten van BPRA op het gebied van de cure. Ook de care sector heeft onze volledige aandacht. We hebben daarom Tweede Kamerlid namens het CDA Evert-Jan Slootweg uitgenodigd om tijdens ons Businessdiner op maandag 18 november te spreken over langdurige- en mantelzorg. Zorg die voor veel mensen heel dichtbij is.  

Voor zijn Tweede Kamer lidmaatschap werkte Slootweg voor Divosa, een vereniging voor directeuren op het gebied van sociale voorzieningen. Eerder werkte hij als beleidsmedewerker financiën bij de Tweede Kamerfractie.

Inschrijfformulier

Informeer naar de kosten van het diner bij een van onze collega’s. Per diner is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.


Address Line 1
Address Line 2
City
State or Region
Country
Zip
Address Line 1
Address Line 2
City
State or Region
Country
Zip