Al twintig jaar organiseert BPRA businessdiners met coryfeeën uit politiek Den Haag. Tijdens een businessdiner wordt in een kleine groep, op informele wijze kennisgemaakt met diverse politieke vertegenwoordigers. Kamerleden geven tijdens het diner een inkijk in de politieke verhoudingen en lichten hun specifieke dossier toe. 

25 september – Edgar Mulder
Een week na prinsjesdag is een uitgelezen kans voor een nieuwe editie, deze keer met een partij uit de oppositie. Net als de fracties die week zullen wij kijken naar de kabinetsperiode tot nu toe, maar ook naar de toekomst. Wat gaat er goed in de zorg, en waar liggen de uitdagingen?

Op 25 september zullen deze vragen, en velen meer, besproken worden tijdens een diner met  Edgar Mulder, Tweede Kamerlid namens de PVV. Edgar, geboren in Enschede en woonachtig te Zwolle, werd op 23 maart 2017 geïnstalleerd in de Tweede Kamer. Hij is sinds februari 2019 lid van de VWS kamercommissie. Hiervoor was Edgar fractievoorzitter van PVV Overijssel en ruim dertig jaar werkzaam in het bedrijfsleven.

Wij nodigen van harte uit om aan te schuiven bij dit diner op een wel heel bijzondere locatie:  de Van Kleef distileerderij te Den Haag. De inloop is vanaf 18.15, en om 18.30 zullen we starten.

7 oktober – Pia Dijkstra
Pia Dijkstra is in 2010 benoemd tot Tweede Kamerlid en houdt zich, onder andere, bezig met medisch-ethische onderwerpen en het geneesmiddelenbeleid. Zo initieerde Dijkstra de wet automatische donorregistratie, die aangenomen werd in 2016. 

Voor haar Kamerlidmaatschap was ze actief als televisiemaker en journalist bij de AVRO, het NOS journaal en NCRV.

Inschrijfformulier

Informeer naar de kosten van het diner bij een van onze collega’s. Per diner is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.


Address Line 1
Address Line 2
City
State or Region
Country
Zip
Address Line 1
Address Line 2
City
State or Region
Country
Zip